Hoppa till innehåll

Håkan Gustafsson

Vår vän, kollega och vice ordförande i Seniorklubben avled torsdagen den 7 september. Håkan vistades sina sista 10 veckor på Änggårdens Hospice och somnade stilla in på torsdag förmiddag i kretsen av sin familj.

Håkans glada och positiva sinne, omtänksamhet och tjänstvillighet har varit mycket uppskattat av alla oss som har jobbat med honom och vi är tacksamma över att ha haft honom i vår krets och vi kommer att sakna honom.

Detaljer om begravningen kommer att stå i GP.

ESAB Seniorklubbs styrelse
gm Anita Löndén Hansson

 

Etiketter:

1 kommentar till “Håkan Gustafsson”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.