Hoppa till innehåll

En ESAB nostalgisk resa till Sandefjord

Bild: Anita och Viggo

” För några veckor sedan var maken och jag på en Esabnostalgisk resa till Sandefjord, Stavern och Larvik. I alla tre städerna har jag arrangerat konferenser, när jag arbetade för Nordenledningen. I Larvik träffade jag Viggo Johanssen. Ett kärt återseende. Det blev många minnen från vår tid på Esab. Viggo 1974-2008 och jag 1969-2012. Vi konstaterade att vi fick uppleva många år av utveckling, nyförvärv, organisationsförändringar, “Esabandan” och många roliga personalsammankomster och att vi har fått vänner, som vi nu som pensionärer fortfarande har kontakt med. Ett mycket trevligt möte.

/Anita Löndén Hansson “

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.