Hoppa till innehåll

Tanumstrand

Alla,

Som ni förhoppningsvis vet har vi lagt ut våra stugor i Tanumstrand till försäljning. Då försäljningen inte är klar ännu har styrelsen beslutat att låta anställda hyra stugorna under sommarveckorna. Är ni intresserade av att hyra någon av veckorna under perioden 25-34 mailar ni till mig.  

All,

As you probably know, the cottages in Tanumstrand are for sale. Since the sale isn’t completed, the Board has decided to let employees hire during the summer weeks. If you are interested in renting during the period 25-34, please send me an email.

Med vänliga hälsningar / Best regards   

Anne Louise Nordström

Facility Manager

Direct Tel: +46 (0) 31 50 91 47

Mobile: +46 (0) 731 56 04 92

E-mail:annelouise.nordstrom@esab.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.