Hoppa till innehåll

Gott slut på 2022 och Ett Gott Nytt 2023!

önskar styrelsen och passar på att presentera några bilder från ett soligt och varmt Sardinien. Inslaget från Hans Petterssons resa kan kanske lysa upp i vinterrusket. Flera vackra bilder hittar ni på Hans P:s facebooksida. Titta och njut.

Hans:

Två veckor på Sardinien sätter sina spår. Vi har haft en fantastiskt resa som spänner över en stor del av ön. Nordvästra hörnet med Asinara, Stintino och Alghero. Västra kusten med Bosa och Macomer. Sydöstra med Jerzu, Ulassai och Costa Rei. Södra kusten med Cagliari, Pinus och Chia. Cagliari har varit samlingspunkten där vi bott mellan utflykterna hos våra vänner Valter och Gianna.
Vi har använt olika färdmedel, bil, buss och tåg.
Nu börjar vi känna oss hemma på ön, men italienskan är stapplande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.