Hoppa till innehåll

Anita tackar för sigTorsdagen den 29 februari skulle vara mitt sista styrelse- och årsmöte. Kunde tyvärr inte närvara pga sjukdom. Göran Sjöstrand agerade blomsterbud å styrelsens vägnar. Jag är tacksam för de vackra blommorna och har uppskattat mina dryga 10 år i styrelsen. Vi har haft roligt på våra möten, planerat intressanta museibesök, trevliga luncher och uppskattade utflykter med bl.a ESAB IV. Det har varit fint att hålla kontakten med ”gamla” arbetskamrater. Vi kommer säkert att ses på framtida luncher och kanske andra aktiviteter. Jag önskar min efterträdare Sten Wallin och styrelsen allt gott med det fortsatta arbetet.
Tack för mig!
Anita Löndén Hansson ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.