Hoppa till innehåll

Utflykt med ESAB IV till Knarrholmen

Den 5 juli gick ESAB IV ut med 12 glada ESAB-seniorer mot Knarrholmen. Vi njöt av strålande sol, bara lite vind och lagom varmt. På ”Knarren” möttes vi av Janne och Vibeke Berntsson, som har haft en sommarstuga på ön i 20 år. Janne guidade oss runt och berättade om gamla tider och vad som har skett på ön sedan Metall- och Handelsfacken sålde den till BRA Bygg för några år sedan. En mycket uppskattad och informativ presentation. Sedan blev det lunch i den nybyggda restaurangen vid färjeläget.

Den 12 juli går nästa tur och vi hoppas på lika fint väder då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.