Hoppa till innehåll

JULHÄLSNING

Bästa ESAB seniorer

2020 har varit ett ovanligt år. I mars så drabbades landet av Corona och allt ställdes på paus. Inga av våra inplanerade aktiviteter kunde genomföras under våren och även höstens aktiviteter har fått ställas in. 

Nu går vi mot ett nytt år och vi alla hoppas på ett vaccin och att vi återigen kan ses på aktiviteter, men kanske inte förrän tidigast hösten 2021. Det är svårt att planera in nya möten när allt ser så osäkert ut.

Vidare så rekommenderar vi er att gå in på vår hemsida för att få information. Sedan en tid tillbaka finns där två artiklar en av Anita Löndén Hansson och en av Hans Pettersson, där de berättar vad de har gjort under pandemin. Läs gärna www.esab-senior.se

Vi tar tacksamt emot fler som vill dela med sig av sommarens/höstens bravader. Ta tillfället i akt och lägg ut era bilder och en text. Iris Hörnfeldt, irishornfeldt@icloud.com,  är den som hanterar hemsidan och det är bara att skicka bilder och text till henne. Vill ni ha hjälp med text, ta kontakt med Iris så hjälper hon er.

Ta väl hand om er och håll avstånd. 

Sist men inte minst vill vi i styrelsen för ESABTJÄNSTEMÄNNENS SENIORKLUBB önska er alla

En riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2021

Anders Eriksson

Ordförande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.